Saturday, April 02, 2005

最初のブログ。La Vita.

The wind is still a little bit chilly, but it is warm enough to enjoy La Felice Vita.
We walked to Place-du-Marche´ to see what kinds of vegetables and fruits were ready for our spring life.
Since we were hungry, we stopped by a Vietnamian-stand to have a noodle dish.
Late afternoon, we stopped by a lake-side bar. We had a few drinks under the blue sky.
Being a bit buzz, we came home and started cooking for dinner. Brazilian BEEF!!! Buono Buono!
Manuel made a Balsamico sauce. It went very good with the beef. Ah, also strawberries from the market
became our dessert with balsamico vinegar, sugar and lemon. If you want to try it, enjoy it with Vanilla ice cream!
Now, we are relaxing with chill out music.
We are wondering how our Felice Vita will be tomorrow....

Today's wine: from Sardegna, Italy.- Le Sabbie   

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春の陽射しは、冷たい風も暖かく感じさせてくれます。ハッピーライフを楽しむには充分なぬくもりです。
Veveyでは毎週火曜と土曜の午前中に青空市場が開かれます。今日は、春の野菜や果物を探しに行ってみました。
そこで手に入れたスペイン産のイチゴ達は今日のデザートです。バルサミコビネガー、砂糖、それにレモン汁であえて冷蔵庫で冷やします。今日はバニラアイスと一緒にいただきました。
午後はレマン湖畔のバーでほろ酔い気分になりながら、午後7時過ぎから夕食準備。パートナーオリジナルのバルサミコソース・ブラジル産牛肉ステーキです。私は、テーブルセッティング。曲の選曲、キャンドルセットで我が家はレストランバーに。
ちなみに、今日のワインはサルディニア島産。イタリアでは、それほど需要がないのだとか…。でも、カカオの香りがして舌に残る味が何とも言えないほどまろやか。私たちのお気に入りワインです。
ワインの銘柄- Le Sabbie -
明日は、どんなLa Felice Vitaになるのかな…

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